För att fortsätta utvecklas i alla avseenden, så behöver vi göra det båda sportsligt, organisatoriskt men också administrativt. Därför har vi till denna säsong påbörjat ett nytt samarbete med TicketCo. TicketCo är en plattform vi kommer använda för att sälja matchbiljetter, säsongskort, Club1977 och medlemskap. Utöver det kan man även koppla kiosk samt webbshop till plattformen, som kommer framöver. Vi är övertygade om att detta kommer att ge besökarna i Syrianska-familjen en smidig och enkel kundresa.

En fantastisk funktion är Click & Collect, där du som besökare köper det du önskar i kiosken/grillen direkt via sidan och sen hämtar ut din beställning när du vill via Click & Collect i kiosken. Du får en QR-kod och visar upp den och det du ska ha vet kiosken om. Korta kötider för dig som åskådare.

Matchbiljetter: Biljetter till våra hemmamatcher kommer säljas både som förköp men också på plats i Mellringe IP. Det enda du behöver göra är att gå in på vår hemsida för att köpa din biljett, så får du en QR-kod till telefonen och/eller mailen, som du använder som entrébiljett. Ingen nedladdning eller registrering av konto eller liknande behövs.

Biljetter till seriepremiären mot Umeå FC den 2/4 finns nu att köpa via ticketco och även vår officiella hemsida.

– För oss i Örebro Syrianska IF så vill vi sänka tröskeln och göra det enklare att gå på fotboll live. Med TicketCo som ny samarbetspartner kommer vår publik att ges en bättre upplevelse på plats – både vid köp av matchbiljetter, olika former av medlemskap, men också inne i arenan när man vill handla något. Alla säsongskort kommer i år att delas ut vis Ticketco och digitalt för att förenkla hantering. Självklart kommer köp av matchbiljett vid entrén vara möjligt, men nu kan du köpa allt du vill ha i förväg! I vår kiosk/grill kommer det såklart att gå att betala med swish, kort och kontanter men vi hoppas att fler och fler som besöker oss kommer att använda Click & Collect för enkelheten och smidigheten, säger medieansvarig Johny Akfidan

Loading

Mattias Kurt
mars 28, 2023