Tisdag kväll spelade Örebro Syrianska andra matchen i kvalet, en match som spelades emot IK Sturehov på Sörbyvallen. Matchen slutade med vinst för Örebro Syrianska IF med 0-2.

Örebro Syrianska rivstartade matchen, redan i andra minuten tar man ledningen med 0-1 genom Alexander Falkenström. Första halvlek dominerades av Syrianska, då man skapade flera chanser men där man inte lyckas få bollen i mål. Sturehov skapade några farliga några chanser som Syrianskas försvaret och målvakt kan rädda.

Andra halvlek startar likt första halvlek då Alexander Falkenström gör sitt andra mål 47 matchminuten när han Chippar bollen över målvakten och lägger till ett mål i ledningen, 0-2. Även i andra halvlek så skapas vassa chanser ifrån båda lagen men inget som resulterar i mål. Sent in i andra halvlek när IK Sturehov ska ta hörna så ger domaren ut dubbla gula kort till en syrianska spelaren Nadir Ayeva som resulterar till ett rött kort och utvisning. Men Syrianska lyckas göra de bästa av situationen och fortsätter att spela ett bra spel och en match som slutar med seger och även klara för kvalfinal.

⚽️ IK Sturehov ???? Örebro Syrianska IF 0-2 (0-1)
???? 28 Februari, 19.00 – ???????? Svenska Cupen Kval
????️ Sörbyvallen

Loading

Gabriel Ibrahim
mars 1, 2023