Örebro Syrianska IF kan stolt presentera Cleverex Holding AB som fortsatt samarbetspartner inför säsongen 2023.

Cleverex Sverige AB är en nationellt verksam koncern med bred kompetens och inriktning inom många olika branscher. Cleverex bedriver idag verksamhet inom affärsutveckling, Tryckeri, äldreomsorg, rekrytering, bemanning och arbetsmarknadspolitiska program. Har höga kvalitet och resultat i fokus genomsyrar hela Cleverex koncernen. Tillsammans strävar vi ständigt efter att förbättra oss.

Cleverex Holding har ett brett utbud av starka varumärken inom många olika branscher. Gemensamt för samtliga bolag är vår strävan efter att förena affärsmässig verksamhet med samhällsnytta. Vi är stolta över att våra bolag på ett eller annat sätt underlättar och hjälper människor i deras vardag.

Cleverex holding AB
010 55 00 000
www.cleverex.se
info@cleverex.se
Radiatorvägen 15, 702 27

Loading

Mattias Kurt
mars 30, 2023