Örebro Syrianska och Martin Alp är överens om att förlänga kontraktet med ytterligare en säsong. Den 26-åriga anfallaren har spelat 130 matcher i rödgula-tröjan och svarade med sex gjorda mål under föregående säsong.

— Örebro Syrianska IF och dess ledarteam är glada att kunna presentera en förlängning. Martin bidrog, utöver sina mål, med sina djupledslöpningar på ett positivt vis till vårt anfallsspel. Vi i ledarteamet känner till Martins kapacitet väl och vi hoppas att han kan få hålla sig skadefri under året så det blir en kontinuitet i träningen. Då kommer han kunna bidra i spelet i ännu större utsträckning. Under senaste säsongen har det varit tydligt att Martins självförtroende i spelet har stärkts och han ser bestämd och tydlig ut i sina avslutssituationer på träning och match. Det ska bli spännande att se om Martin kommer lyfta sitt spel ytterligare en nivå under 2023, gör han det så är han redo för 10 mål eller mer, säger tränarstaben

– Örebro Syrianska är där jag känner mig som hemma. Jag har varit i klubben i några år nu och känner att vi bara blir bättre och starkare för varje år som går. Det är en resa man vill vara med på. Det bästa minnet för mig är när vi tog steget upp till Ettan, säger Martin Alp

Loading

Mattias Kurt
mars 30, 2023