Inom kort kommer Örebro Syrianska starta Studio ÖSIF tillsammans med Suryoyo Sat Örebro. Programmet kommer ha utgå ifrån Örebro Syrianska IFs plattform men med en bredd av ämnen. Det kommer bland annat diskuteras spelartrupp, samhällsfrågor, sponsorer, ungdomsverksamhet och Ettan norra! Det kommer även bjudas in gäster, i form av spelare, sponsorer, styrelsemedlemmar, supportrar med mera. Studio ÖSIF kommer sändas live på Örebro Syrianskas officiella Facebook-sida. 

Vi söker därför dig som vill jobba med att leda en TV-studio som programledare. Du ska vara bekväm framför kameran med kunskapen att leda öppna diskussioner. Att du har en bakgrund inom eller ett starkt intresse för fotboll, samhällsfrågor och föreningslivets effekter är meriterande. 

Vid din sida kommer du ha mediakommittén från Örebro Syrianska samt Suryoyo Sat Örebro. Den tekniska kunskapen kring Studio ÖSIF kommer de vara behjälpliga med. 

Är du rätt person, tveka inte att höra av dig! 

Antingen via direktmeddelanden i våra sociala medier eller genom att kontakta Mediaansvarig Johny Akfidan på johny.Akfidan@orebrosyrianska.com

Loading

Mattias Kurt
januari 6, 2023