Herrlaget är igång med försäsongen sedan en tid tillbaka. En del av arbetet under försäsongen har varit att säkra upp en stark ledarstab, där målet varit att få in en renodlad fystränare. Med en fystränare kan man ytterligare utveckla fysträningen och det skadeförebyggande arbetet kring A-laget.

– Min roll i Örebro Syrianska är att ansvara för spelarnas fysiska utveckling. Det handlar om att ge spelarna förutsättningar och verktyg för att kunna prestera och hålla sig skadefria. Mina främsta styrkor är att jag är påläst och mån om att fortsätta utvecklas. Detta gör att spelarna jag arbetar med får ta del av den utbildning och kunskap de behöver för att fortsätta sin utveckling. Jag ser Syrianska som ett väldigt roligt projekt då föreningen är på väg framåt på alla fronter. Redan vid första kontakt fick jag ett väldigt bra intryck av personerna som arbetar runt klubben och deras visioner. Jag hoppas och tror att de bästa minnena ligger framför oss, säger Linus

– Linus har en gedigen bakgrund och kompetens som kommer passa oss perfekt. En klockren karaktär med en filosofi som vi tror på och som vi hoppas kommer göra oss ännu bättre, säger Örebro Syrianska IF

Varmt välkommen till Örebro Syrianska Linus!

Loading

Mattias Kurt
januari 17, 2023