För att ta hand om spelarna och utveckla en trupp som kan ta nästa steg i Ettan så behövs en tränarstab med kunskap, tid och utrymme. Med förlängningen av Michael Henning, som kom in i tränarstaben förra året, ser vi att vi får det.

-Jag tycker att vi har något verkligt spännande på gång, som jag gärna är med och utvecklar vidare. Jag har trivts otroligt bra under 2022 med övriga i ledarstaben och alla spelare. Vi har haft långa härliga samtal på vår bussresor norrut. Den stora höjdpunkten måste vara vår match mot Djurgården, säger Michael.

Michael Henning är en bra plantränare med utvecklande övningar för spelare och han är en stark pusselbit i det stora pusslet med resten av tränarstaben.

Vi vill varmt meddela att Michael Henning fortsätter med Örebro Syrianska

Loading

Mattias Kurt
januari 18, 2023