Örebro Syrianska är idag glada att meddela att herrlagets målvaktstränare har förlängt sitt avtal med klubben. Mattias har jobbat i sin roll sedan 2022 och förlänger nu sitt avtal över säsongen 2023.

-Det är en klubb som står för något som jag kan stå bakom och känna stolthet i att representera. Även om Syrianskas A-lag idag är ett Elitlag med ambitioner så finns ändå känslan att tillhöra en mindre förening där alla känner varandra vilket gör man känner sig välkommen.

Jag drivs av den vilja och framåtanda som finns hos spelare, ledare och i klubben. Det gör att det är väldigt roligt att åka ner på träning varje gång. Den vilja att utvecklas som finns i laget utmanar mig  att vara  på tå hela tiden vilket gör att jag också känner att jag utvecklas. Det är helt enkelt en väldigt stimulerande miljö att vara i, det ger energi. Att få möta Djurgården i Svenska Cupen är stort i sig, men det som gör att jag tar fram detta som bästa minne är det sätt vi genomför matchen på. Många spelare höjer sig och spelar på sin absoluta topp och följer det vi kommit överens om på ett väldigt bra sätt. Den matchen visade att vi har möjlighter att vara högre upp än idag,säger Mattias Granath

Loading

Mattias Kurt
januari 19, 2023