Under vårsäsongen så har vår spelartrupp varit aningen obalanserad. Vi har saknat en naturlig 6:a, Dino har spelat där en hel del och gjort det bra men hans mer naturliga plats ligger högre upp i banan. Vi har sökt efter rätt spelartyp som passar in i vårt sätt att spela försvar- och anfallsspel men inte minst en ung ambitiös, utvecklingsbar spelare som vill mycket med sin fotboll.

Vi kan idag presentera det vi tänker är en riktigt bra lösning för oss och vårt arbetssätt. Den vi pratar om är Dennis Koss, 22 år, från Karlslunds IF FK. Dennis som tidigare har representerat Adolfsbergs IK, IK Sturehov, BK Forward och ÖSK är en spelare som har alla egenskaper som vi söker efter. Med Dennis får vi in en spelare som är positionsstark, bra i presspelet och stark i duellspelet. Vi får även en spelare som gärna vill vara med i speluppbyggnaden. Han har en bra passningsfot med förmågan att bryta linjerna i spelet. Utöver det en spelare som är beredd att ta dueller och löpa dessa extra meter för en kompis när det krävs.
 
Vi ställde några frågor till Dennis:
 
Varför blev det Örebro Syrianska för din del ?
Jag har haft ett bra snack med Barsaum och klubbens sportsliga projekt ser lovande ut. Gillar även att det är en familjär förening där jag tror på goda förutsättningar för mig att ta nästa kliv i min utveckling.
 
Beskriv dig själv som spelare.
Skulle beskriva mig själv som en löpstark tvåvägsspelare med god spelförståelse. Jag är inte heller en spelare som viker ner mig i duellspelet.
 
Vilka mål har du för egen del och laget ?
Jag hoppas vi som lag kan etablera oss på den övre halvan i Ettan och fortsätta spela bra fotboll. Mitt personliga mål består i att först och främst bli en etablerad spelare i laget, för att sedermera bidra till lagets målskörd.
 
Hur tycker du att det känns så här i början?
Det är ett litet steg upp från div 2 i både kvalitet och tempo, men jag tycker jag kommit in i det bra. Grabbarna är välkomnande och vi har mycket att spela för i höst, så det känns riktigt bra.
 
Då har ni fått lära känna Örebro Syrianskas senaste nyförvärv lite bättre. Vi hälsar Dennis Koss varmt välkommen in i familjen Örebro Syrianska!

Tihe Suryoye!?❤️

Loading

Örebro Syrianska IF
juli 22, 2022