Det är bråda dagar för de allra flesta lagen i svensk fotboll just nu. Fönstret är öppet och eventuella justeringar i spelartrupperna ska göras för att man ska ge sig själv möjligheten att bli ytterligare lite bättre till hösten. Även Syrianska kommer göra en del justeringar i sin spelartrupp.

Vi börjar med att låta rapportera att Eliyo Turkan kommer fortsätta sin fotbollskarriär hos BK Forward. Han går med andra ord tillbaka till de gul/svarta efter 2,5 år i Syrianska. Eliyo har tagit stora steg unde sin vistelsen på Mellringe IP. Han har spelat ett betydande antal division 1-matcher för Örebro Syrianska och han har varit med när vi gått från nykomling till att bli etablerat div 1 lag. Vi ser att Eliyo har utvecklat sitt försvarsspel och blivit bättre i spelet med boll. Han har även blivit två år äldre och har utvecklats som person på ett fint sätt under det sista året.

Vi önskar Eliyo stort lycka till i BK Forward och i karriären.

Loading

Örebro Syrianska IF
juli 19, 2022