Ett kungarike för en skyttekung har vi hört förut. Ett kungarike för en assistfot borde vara minst lika giltigt som utryck. Örebro Syrianska kan med glädje presentera att vi är överens med Michel Yanez Hernadez om en förlängning av hans avtal och en 3:e säsong i den röd/gula dressen.

Micha, som tyvärr fick stora delar av föregående säsong förstörd, är en spelare med en riktigt hög nivå i sig i spelet. Han har en god spelförståelse, en bra teknik och inte minst en passningsfot som kommer göra våra forwards lyckliga. Med Micha i laget så får vi ytterligare en dimension i vår speluppbyggnad och ett starkt vapen i genombrottsfasen. Med sin erfarenhet så kommer Micha bli en mycket viktig spelare på planen och i omklädningsrummet 2022.
 
Vad var det som gjorde att du valde ytterligare en säsong i Örebro Syrianska ?
Jag valde att förlänga just för att jag trivs så bra i laget och jag tror starkt på årets trupp.
 
Vad kommer du bidra med under 2022 ?
Jag kommer göra allt jag kan  varje träning och match för att prestera på topp.
 
Vad har du för personliga mål med säsongen ?
Att bidra med flera poäng än vad jag gjort tidigare.
 
Att behålla sin familjemedlemmar är minst lika viktigt som att utvidga sin familj. Det är med stor glädje vi ser att Micha kommer ingå i Örebro Syrianska-familjen även 2022!
 
Nu har vi bara några få platser kvar som ska fyllas sedan är truppen klar för året. Förberedelserna inför seriestarten är i fullgång och ledarteamet ser att vi är längre fram nu än vad vi var för ett år sedan. På tisdag åker vi Stora Valla och tar oss an allsvenska Degerfors.

Tihe Suryoye ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 8, 2022