Lagbygget fortskrider och vi kan med glädje meddela att Eliyo Turkan har förlängt sitt kontrakt med Örebro Syrianska för att kliva in i sin tredje säsong hos de röd/gula.

Den intensiva och kreativa blivande 22-åringen har under 2021 utvecklat sitt spel på ett jättefint vis. Hans attityd till försvarsspel har utvecklats enormt och Eliyo håller på att bygga ihop sin fotboll på ett bra vis. 2022 kommer bli ett mycket intressant år där klubben har stora förhoppningar på att Eliyo är redo att ta nästa steg. När det sker kommer vi få se en spelare som kommer jobba hårt över hela plan och har förmågan att kombinera sig fram i genombrottsfas både på egen hand men framförallt tillsammans med andra. En bra dag så är Eliyo en synnerligen sevärd spelare som kan avgöra fotbollsmatcher.
 
Hur gick dina tankar inför 2022 och framtiden ?
Jag valde att förlänga eftersom jag tror det är det bästa för min utveckling.
 
Vad kommer du bidra med till laget under 2022 ?
Jag hoppas kunna bidra med fler poäng detta året.
 
Örebro Syrianska ser framemot att se Eliyo Turkan få sitt definitiva genombrott under 2022.
 
Tihe Suryoye ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
februari 3, 2022