En framgångsfaktor för Örebro Syrianska IF anno 2022 kommer vara konkurrens. Vi tror på en jämn trupp med hög konkurrens om varje position ute på planen. Det kommer vara tufft och stimulerande för ledarna att ta ut bästa möjliga lag varje vecka. Det kommer även vara av yttersta vikt att varje spelare har fokus på det man kan påverka för att ta en startplats.
 
Örebro Syrianska har idag glädjen att presentera ytterligare en målvakt till truppen. En 20 år ung målvakt med höga ambitioner vid namn Kwesi Pira Kawawa. Kwesi tar upp kampen med Kevin Dyplin om förstaplatsen.. Kwesi kommer närmast från Hammarby TFF där han förra året stod 14 Ettan-matcher. Vi får in en målvakt som är explosiv, spänstig och modig. Han har väldigt fina fötter och kommer ha möjlighet att vara med i vår speluppbyggnad. Utifrån hur vi vill spela vår fotboll tror vi att Kwesi kommer passa in som handen i handsken.
 
Några snabba frågor till Kwesi.
 
Vilka tidigare klubbar har du lirat i ?
Enskede är moderklubben och efter det blev det 4 säsonger i Djurgården innan jag förra året spelade för Hammarby TFF i Ettan Norra.
 
Varför blev det Örebro Syrianska ?
Jag hade inte hört så mycket om Örebro Syrianska förutom att de hade en målvakt vars spelstil var lik min. Han gjorde det bra i Syrianska och lämnade för Allsvenskan. Jag var på plats i fyra dagar för att känna på miljön och märkte direkt att det var en väldigt familjär klubb. Tränaren har även en tydlig plan vad han vill med laget. Det var i slutänden ett enkelt beslut för mig.
 
Beskriv dig själv som målvakt.
En atletisk målvakt med bra spelförståelse, bra fötter och en bra kommunikationsförmåga.
 
Personligt mål med säsongen ?
Ta mig vidare i min karriär och få en extra utdelning av det jag ska fokusera på att göra här i Örebro Syrianska. Få laget att utvecklas tillsammans med mig och hamna i en bra position i Ettan Norra.
 
Kwesi känn dig varmt välkommen att bli en del i familjen Örebro Syrianska

Tihe Suryoye ❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 27, 2022