Utvecklingsarbetet av Örebro Syrianskas ungdomsakademi fortlöper. Vi kliver nu in i år 3 för akademin och det systematiska arbetet i vår ungdomsverksamhet. Trots att vi befinner oss i mycket tidigt skede gällande vårt akademiarbete och vårt arbeta att förbereda unga spelare för spel med A-laget på elitnivå. Trots vårt tidiga skede kan vi presentera vår andra spelare som skriver på ett flerårigt A-lagskontrakt inför säsongen 2022.

Charbel Saliba, en 18 åring ”lirare” med en högsta nivå i spelet 1v1 som ser mycket intressant ut. Han har ett driv med bollen och en förmåga att slå sin spelare varje gång. Charbel är en spelare som gärna utgår från en position på kanten för att utmana sin motståndare. Han är även skicklig i centrala positioner och kan hota  i djupled eller rättvänd med boll mot motståndarens backlinje. Charbel ”gästspelade” 3 säsonger i BK Forward innan han kom tillbaka till Örebro Syrianska under sommaren 2020. Under 2021 och inte minst från sommaren och framåt har han tagit stora steg i sin utveckling. Nu ser vi framemot att se ytterligare en ung fotbollsförmåga ta sig an seniorspel i den röd/gula dressen.

Stolt presenterar vi Charbel Saliba som nästa spelare in i Örebro Syrianskas A-trupp 2022!

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 13, 2022