Örebro Syrianska har gjort klart med förlängning av Martin Alp. Martin som kom tillbaka till Örebro Syrianska under sommaren 2021 efter en kortare utflykt till Rynninge IK. De allra flesta som har koll på lokal fotbollen har koll på vad en Martin Alp i bra form kan åstadkomma. Han har en enorm förmåga i boxen och ett avslut på ett tillslag som håller högsta nivå. En ”sniper” som varje lag längtar efter och letar efter. Det ska bli intressant och följa Martin under vintern. Kan han ge sig själv en bra försäsong där han håller sig skadefri och kan komma i en god fysisk form. Då kan 2022 bli riktigt roligt för honom och inte minst för Örebro Syrianska. 

Örebro Syrianska är mycket nöjda över att vi kan presentera Martin Alp som nästa spelare att förlänga ytterligare en säsong med de gul/röda lirarna ute vid Mellringe IP. 

Konkurrensen om startplatserna kommer vara riktigt tuffa under 2022. Det kommer krävas hårt jobb av varje spelare vid varje samling, träning som match. Om vi låter konkurrensen stimulera oss istället för att hindra oss så kommer vi dra stor nytta av förhöjda och tuffare krav. Tillsammans ska vi träna tillsammans ska vi spela, tillsammans ska vi fira. Vi är Örebro Syrianska!❤️?

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 25, 2022