Hålet efter Jagge kommer förstås bli svårt att fylla, det tror vi att alla har förstått. Ska vi lyckas fylla tomrummet så kommer den målvakten behöva kliva fram och göra det på sitt sätt. Under delar av 2020 hade Örebro Syrianska en ung målvakt som tog stora steg under säsongen. Han kom från Assyriska FF och det visade sig han hade en riktigt hög nivå i sig. Den målvakten heter Kevin Dyplin. När vi prioriterade Jagge som vårt första alternativ till 2021 så valde Kevin att säkra sin speltid i div 2 och IFK Eskilstuna. Vi har haft koll på Kevin under året och nu när Jagge lämnade för allsvenskan och Kalmar FF så var det en enkel sak för oss i ledarteamet att bestämma oss för att kontakta Kevin. Särskilt roligt tycker vi förstås att det är att han var redo att komma tillbaka till  Örebro Syrianska för att förstärka vår målvaktssida. Kevin är en ambitiös och träningsvillig målvakt med en mycket hög nivå i sina bästa stunder. Vi får en reflexstark och modig målvakt som är stark i 1v1 spelet, han har god kommunikativa förmåga och kan styra försvaret. Kevin har även bra fötter som vi kommer ha mycket nytta av i uppbyggnadsspelet, inte minst i det lite längre spelet. 

Kevin är en spelare som vi tror mycket på och som har egenskaper som kan bära riktigt långt. Vi ser framemot att börja jobbet tillsamman med honom i vår miljö igen. 

Känn dig återigen varmt välkommen till Örebro Syrianska familjen Kevin Dyplin. 

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 12, 2022