Vi kan idag presentera Mattias Granath som ny målvaktstränare till Örebro Syrianskas IF.

Örebro Syrianska bygger vidare på sitt ledarteam inför 2022 och framtiden. George ”Corre” De Basso har lämnat vår organisation efter 7 år som målvaktstränare. Jakten på ersättare till Corre har pågått ett tag och nu är vi i mål.

Mattias kommer bli en viktig kugge i ledarteamet och jobba med målvakternas roll i samtliga delar av spelet. Han har tidigare jobbat med målvakterna i vår akademi, BK Forwards akademi och IK Sturehovs A-lag. Mattias kommer bidra med ett strukturerat och systematiskt arbete med målvakterna. Han är ambitiös och noggrann i sitt arbete. Detta passar in bra i det som är Örebro Syrianskas grundincitament för att nå resultat långsiktigt.
 
Vi hälsar Mattias Granath varmt välkommen till Örebro Syrianskas A-lag

Loading

Örebro Syrianska IF
januari 12, 2022