Första spelaren att ta steget från vår akademi och skriva A-lagskontrakt under 2021 blir Andreas Ovat. Vi är riktigt nöjda med att vi har knutit upp ”Adde” med ett avtal som sträcker sig 2024 ut. Adde har under året jobbat på jättehårt och det hårda arbetet har gjort att han tagit fina steg i sin utveckling för att den sista tiden ”flugit” fram på träning och match. En framtida wingback med en enorm arbetskapacitet och en bra speed. Andreas har en god fysik och är orädd i sitt duellspel. Han har utvecklat spelet med boll på ett fint vis under året och hanterar det högre tempot bättre och bättre. Det ska bli synnerligen intressant att följa Andreas utveckling under dom närmaste åren.  Vi hälsar i och med detta Andreas Ovat varmt välkommen till Örebro Syrianskas A-trupp.
 
Det är bara början på vad som kommer bli ytterligare uppflyttningar från akademin till A-truppen. Det finns ett antal spelare, som precis som Andreas, tar stora steg i akademin och börjar knacka på dörren. Det kan ske i höst, vinter eller under nästa år, framtiden är här och den är vår!

Loading

Örebro Syrianska IF
september 5, 2021