På ett soligt Vikingavallen gästade Örebro Syrianska Täby FK under lördagen i Ettans 24:e omgång. En match som slutade 1-1 där Örebro Syrianska var närmast segern.

Det var Täby FK som stod för motståndet under lördagen, och de kom ut något hungrigare än Örebro Syrianska. Med ett par minuter kvar av de första 45 tog de ledningen genom Hugo Näslund. Täby kunde även ta med sig ledningen in till halvtid.

I andra höjde Örebro Syrianska upp sig rejält, strax under halvtimmen kvar att spela skulle Örebro Syrianska kvittera, när Yoann Fellrath gjorde 1–1. Efter lednings målet tog Örebro Syrianska över taktpinnen helt, och är det bättre laget i andra. Där man så nära kunde ta ledningen via Yoann Fellrath och även Ibrahim Jaiteh. En match som tyvärr slutar oavgjort.

Med 25 poäng ligger Örebro Syrianska på negativt kval. Karlslund, precis ovanför på säker mark, har samma poäng men bättre målskillnad. Nästa helgs derby mellan de två lokala konkurrenterna blir nu en mycket viktig tillställning för båda lagen.

▪️ MATCHDAG
⚽️ Täby FK ? Örebro Syrianska IF 1-1 (1-0)
▪️Yoann Fellrath 66’
?17 Oktober, 13:00– ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Vikingavallen

Loading

Mattias Kurt
oktober 17, 2020