Efter en mållös första halvlek tog Örebro Syrianska ledning i den andra genom inhopparen Yoann Fellrath. Som även blev seger målet, som firades med tre sköna poäng med supportarna i kort sidan.

Efter endast en seger på de 11 senaste matcherna var det nödvändigt för Örebro Syrianska att ta tre poäng hemma mot IK Frej för att hänga på de andra lagen för att inte hamna i botten av tabellen. Örebro Syrianska startade dem första 20 minuterna på ett bra sätt men sen tog Frej över helt och skapade flera chanser för att kunna göra mål. 

Tio minuter in i den andra halvleken bytte Cicek ut Linus Lamu, den spelare som hade gjort flest mål i Syrianska med sina fyra fullträffar. In kom istället Yoann Fellrath – ett byte som skulle ge utdelning. Efter bara sex minuter på planen gör Fellrath också sitt fjärde mål för säsongen – förarbete Eliyo Turkan. 

Med tolv matcher kvar av serien parkerar Syrianska nu på en elfteplats med sina 20 poäng. Samma poäng som Frej Täby och Luleå – bara en poäng före Karlslund på kvalplats

▪️ MATCHDAG
⚽️ Örebro Syrianska IF ? IK Frej Täby 1-0 (0-0)
▪️ Yoann Fellrath
? 19 September, 13:00 – ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 19, 2020