Två möte mot Haninge och Örebro Syrianska där IFK Haninge tar alla sex poäng. Så kan vi summera dubbelmötet mot IFK Haninge. Gårdagens match fick en liten annan matchbild än senast, men tyvärr så gick Haninge segrande ur kampen.

Det var Örebro Syrianska som inledde matchen bäst. Vid matchminut 11 får Elio Turkan chansen att trycka ditt 1-0 ledning men som kommer försent till bollen och missar den precis. Annars en ganska svag första halvlek från båda lagen.

Den första halvleken blev mållös, men gästerna gjorde två mål under matchens sista kvart. 2–0-förlusten gör att Örebro Syrianska blir kvar på tolfteplatsen i tabellen, och under söndagen kan bli omsprungna av lokala rivalen Karlslund som ligger på negativt kval.

▪️ MATCHDAG
⚽️ Örebro Syrianska IF ? IFK Haninge 2-0 (0-0)
? 5 September, 13:00 – ??EttanFotboll
?  NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
september 6, 2020