Äntligen är det dags för det vi alla har väntat på. På söndag tar vi emot Täby FK på Örnsro IP med matchstart 13.00.

I och med rådande omständigheter kommer matcherna i Ettan tyvärr spelas inför tomma läktare och vi vet inte när vi får ha er fantastiska supportrar på plats tillsammans med oss på arenorna. Nu när ni inte får möjlighet att uppleva stämningen på plats så kan ni istället följa alla våra matcher via SportExpressen Play. Passa på att skaffa abonnemang på SportExpressen Play där ni genom ett månadsabonnemang har tillgång till samtliga matcher i Ettan, och mycket mer!

Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen. Utöver Ettan sänder även SportExpressen Play andra tävlingar som exempelvis Elitettan (damer), Division 2-3 (herrar) och försäsongsmatcher i ishockey i Hockeyallsvenskan och SHL.

SportExpressen Play: Registrera ett konto

Na.se: se matchen 

Loading

Mattias Kurt
juni 11, 2020