Det som mer eller mindre slentrianmässigt brukar refereras till som världens längsta försäsong är över. På söndagen inleder Örebro Syrianska 2020 års säsong hemma mot Täby FK. Avspark 13.00 på Örnsro IP.

De nio månader som passerat sedan avancemanget säkrades har varit långa.
Äntligen är fotbollen tillbaka, och Örebro Syrianska är redo att sparka igång sin historiska säsong i landets tredje högsta serie. Rödgul får besök av Stockholms laget Täby FK hemma på Örnsro IP på söndagen klockan 13.00.

Senast Örebro Syrianska spelade en match var i mars mot Karlslund IF FK där matchen slutade 1-1.

Nykomlingar är även Täby FK, som vann division två Norra Svealand. Efter två säsonger i division två blev det i fjol serieseger, en förstaplats innebar att Täby FK avancerade till Ettan. Man har till stora delar behållt stora delar av spelartruppen från fjolåret, som också förstärkts med ett par nya spelare.

Information om publik
I och med rådande omständigheter kommer matcherna i Ettan tyvärr spelas inför tomma läktare och vi vet inte när vi får ha er fantastiska supportrar på plats tillsammans med oss på arenorna.

Sändning av match
Inför säsongen köpte de etablerade bolagen NTM och Bonnier News upp rättigheterna till livesändningarna av Ettan, vilket i förlängningen innebär att SportExpressen tillsammans med lokalmedietitlar (i vårt fall NA/Mittmedia) kommer sända Ettan-matcherna under säsongen.

https://www.sportexpressenplay.se/fotboll/ettan

https://www.na.se/artikel/live-tv-sondag-12-55-antligen-premiar-i-ettan-se-orebro-syrianska-mot-taby-har

Örebro Syrianska IF ? Täby FK
? 14 juni, 13:00 – ??Ettan Fotboll
? NA/Mittmedia – SportExpressen play
? Örnsro IP

Loading

Mattias Kurt
juni 13, 2020