Örebro Syrianska IF kan med stor glädje meddela att Länsförsäkringar Bergslagen  går in som samarbetspartner till Örebro Syrianska IF inför den historiska div 1 säsongen. 

Länsförsäkringar Bergslagen är sedan starten 1848 ett lokalt bolag som ägs utav sina kunder. Det betyder alltså att du som kund är delägare och kan påverka vår – och din – framtid.

Länsförsäkringar Bergslagen är både försäkringsbolaget och banken som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe. 

Man kan erbjuda allt från privat sparande, pensionssparande, bolån, hemförsäkring, bilförsäkring, fordonsförsäkring, reseförsäkring, privata försäkringar, företagsförsäkringar, personförsäkringar m.m

Som kundägd och lokal bank är man extra bra på att lyssna på sina kunder. Man finns nära och engagerar sig både lokalt och på samhällsnivå när det gäller utveckling, hållbarhet och tillväxt. 

– Vi är enormt glada att kunna presentera Länsförsäkringar Bergslagen Bank & Försäkring som ny samarbetspartner inför den historiska div 1 säsongen 2020.

Det känns särskilt glädjande eftersom det är ett lokalt förankrat bolag med ett starkt varumärke som många känner till säger marknadsansvarig Barsom Oktay.

Loading

Mattias Kurt
mars 6, 2020