Örebro Syrianska kan med stor glädje meddela fortsatt samarbete med Hotell Hjalmar inför den historiska div 1 säsongen.

Hotell Hjalmar är ett familjeägt hotell som ligger centralt i Örebro, nära centralstationen. En kort promenad från hotellet hittar ni stadens utbud av nöjen, restauranger och shopping. Hotellet är beläget i en historisk och vacker byggnad från tidigt 1900-tal vars spännande charm anammats ingen stora och moderna lobbyn.

Man har b.la enkel, dubbelrum, sviter m.m. Man har även en helt nybyggd restaurang, receptionen är bemannad 24/7 , frukostbuffé alla dagar och fritt Wi-Fi på hela hotellet. Hotellet är totalrenoverat under 2017-2018. Här kan man även boka sin nästa konferens där man har tillgång till en modern lokal och det finns olika konferenspaket att välja på.
Hotell Hjalmar ser framemot att ta hand om er.

— Vi från Örebro Syrianska IF är stolta över samarbetet med Hotell Hjalmar med Philip Kurt i spetsen. Dem ställer upp för klubben och man får alltid ett trevligt bemötande när man är där på besök säger marknadsansvarig Barsom Oktay.

Storgatan 23
019 611 90 35
www.hotellhjalmar.se

Mattias Kurt
mars 19, 2020