Vi har nöjet att presentera vår samarbetspartner Trygghandel. De är en trogen samarbetspartner som fortsätter även under 2020 då klubben gör sin första säsong i div 1.

På Trygghandel.se hittar du allt du behöver för ditt badrum med högsta kvalité till väldigt bra priser. Är du på jakt efter ett badkar, duschkabin, en badrumsmöbel eller ett spabad, så står den kunniga kundtjänsten till ditt förfogande. Du kan även få hjälp på plats av det förstklassiga support-teamet i butiken som finns i nya lokaler sen ca 2 veckor på Radiatorvägen 7 i Aspholmen.

Med över 10 års erfarenhet av näthandel kan du vara trygg och säker i ditt köp! Gå in på www.trygghandel.se för att besöka webshopen!

— Otroligt kul att trygghandel.se är med på den fortsatta resan vi gjort dem senaste åren. Vi från Örebro Syrianska hoppas på ett fortsatt samarbete i många år framåt säger marknadsansvarig Barsom Oktay som dessutom rekommenderar ett besök i dem nya lokalerna på Aspholmen hos Deniz och Linus.

Loading

Mattias Kurt
mars 19, 2020