Örebro Ölhall fortsätter även dem att vara samarbetspartner över 2020 inför den historiska div 1 säsongen. Örebro ölhall startade igång under 2017 och blev snabbt en stor succé.

Med stort fokus på lokala aktörer, men även med ett brett sortiment från Sveriges micro-bryggerier och importöl, så är Örebro ölhall en modern ölhall i Örebros centralaste torg, Järntorget. Matmenyn består av svensk husmanskost där all mat lagas från grunden med tonvikt på lokala råvaror.

— Vi är stolta att Örebro Ölhall fortsätter sitt samarbete med Örebro Syrianska IF, dem har varit med och stöttat klubben sen dem startade verksamheten. Här får man alltid ett bra bemötande utav personalen med George, Kenny och Mattias i spetsen säger marknadsansvarig Barsom Oktay.

För bordsbokning och mer information: www.orebroolhall.se
‭019-12 23 88‬
Klostergatan 11, 703 61 Örebro

Mattias Kurt
mars 15, 2020