En knapp förlust borta mot Degerfors IF inledde försäsongen 2020 för Örebro Syrianskas del. Årets första träningsmatch slutade 2-1 (1-0) på Stora Valla, där Ebrima Jaiteh gjorde Örebro Syrianskas mål.

Det var en kylig eftermiddag på Stora Valla som inledde fotbollssäsongen 2020. Hemmalaget öppnade målskyttet i matchen. Efter 9 minuter, där Örebro Syrianska skapade några chanser hittade Degerfors rätt bakom målvakten Andreas Carlström i Örebro Syrianska målet 1-0 för Degerfors.

Efter målet öppnades den tidigare något tillknäppta matchen upp en aning och målchanser började skapas åt båda håll men det var Degerfors som ägde flest boll och resultatet stod sig den första halvleken ut, innan målskyttet satte fart i den andra. Där Degerfors utökade ledningen till 2-0 i matchminut 51. Men Örebro Syrianska hann med en reducering efter 79 minuter, genom Ebrima Jaiteh och 2-1 som även blev slut resultatet.

Örebro Syrianska saknade inte målchanser i matchen, där man gjorde klart en godkänd match mot superetta laget Degerfors IF. Nu väntar en ny träningsvecka innan nästa träningsmatch borta mot Assyriska IK Jönköping på lördag.

Loading

Mattias Kurt
februari 1, 2020