Örebro Syrianska förstärker sin anfallsuppsättning. Eliyo Turkan ansluter till Rödgul på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2021. Den 19-årige anfallaren kommer senast från BK Forward.

Eliyo gick till BK Forward som 16 åring när han värvades in från Karlslund IF HFK. 2017 skrev Eliyo a-lags kontrakt med Forward och har vart under flera år varit en av BK Forwards bärande spelare. Eliyo gör 2020 sin fjärde säsong i division 1. Med 44 matcher är Eliyo Turkan en erfaren division 1 anfallare.

-Vi är glada att kunna knyta till oss en spelare som Eliyo. Han har lång erfarenhet av division 1 spel och är en målfarlig anfallare som vi hoppas kommer vara en viktig pusselbit i laget 2020, säger Örebro Syrianska IF

-Det känns bra att jag nu har skrivit på för Örebro Syrianska och även att klubben tror på mig. Jag valde Örebro Syrianska för att det kändes bäst och jag kände att Örebro Syrianskas spel passar mig väldigt bra det vill säga en offensiv fotboll. Mina förväntningar är väl att vi ska vinna så många matcher som möjligt och spela bra fotboll som vi vet att vi kan och som vi stundtals bevisat under dessa få träningsmatcher vi haft hittills, säger Eliyo Turkan

Loading

Mattias Kurt
februari 17, 2020