Örebro Syrianska och Bjurfors Örebro fortsätter sitt samarbete inför den historiska div 1 säsongen! Bjurfors har valt att gå in som huvudsponsor även till denna säsong.

På Bjurfors har du en trygg rådgivare genom hela din bostadsaffär, oavsett om du ska sälja eller köpa bostad. Mäklarna har mångårig erfarenhet och ett brinnande personligt engagemang. Bjurfors arbetar i hela Örebro län och med den lokalkännedom som mäklarna besitter tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja kan du räkna med de bästa förutsättningarna för en lyckad affär!

Bjurfors Örebro utsågs till Årets kontor inom Bjurfors 2017 och 2018!

— Det känns riktigt bra att Bjurfors Örebro med Gabriel Damar och Andreas Rutqvist i spetsen fortsätter som Huvudsponsorer och är med på vår fortsatta resa upp i seriesystemet säger marknadsansvarig Barsom Oktay.

För en kostnadsfri värdering och rådgivning, kontakta Bjurfors på:
Telefon: 019 – 25 01 10
E-post: orebro@bjurfors.se
Besöksadress: Kungsgatan 2, 702 11 Örebro

Loading

Mattias Kurt
februari 21, 2020