Populära Restaurang Tybble finner du i hjärtat av Tybble Torg. Restaurang Tybble har växt ut till en av Sveriges främsta kvarterskrogar och restaurangen totalrenoverade sina lokaler för drygt två år sedan, man har även en ny och modern uteservering samt två fantastiska barer i restaurangen.

Restaurang Tybble erbjuder kvalité med höga krav på urvalet av råvaror och noggrannhet vid tillagning, Här kan du komma in för lunch, take-away, á la carte eller en drink vid någon av barerna.

— Restaurang Tybble fortsätter att stötta klubben inför den historiska div 1 säsongen, och man är en av klubbens mest lojala samarbetspartners. Man får alltid ett trevligt bemötande utav Daniel med personal när man besöker restaurangen säger marknadsansvarig Barsom Oktay.

www.restaurangtybble.se
019-33 14 22
info@restaurangtybble.se
Drakenbergsgatan 1, 702 19 Örebro

Mattias Kurt
februari 6, 2020