Örebro Syrianska och Texas Longhorn Örebro har haft ett långvarigt samarbete i flera år, ett samarbete som nu fortsätter även under säsongen 2020 som är historiskt då det är första gången klubben spelar i div 1. Ett halvt stenkast från Svartån hittar du Texas Longhorn på Kungsgatan. Ingen gäst hos Texas Longhorn lämnar någonsin missnöjd, pank eller hungrig! Grillat kött, ribs, burgare, goda vegetariska alternativ, frostade glas, härliga människor! Blir inte mycket bättre än så! Texas Longhorn erbjuder dig en upplevelse med god kvalitativ mat i en familjär atmosfär!

— Texas Longhorn Örebro med Bulent Basmaci är en trogen samarbetspartner som varit med sen dem öppnade i Örebro. Det är alltid ett nöje att besöka Texas Longhorn där man alltid får ett trevligt bemötande säger marknadsansvarig Barsom Oktay, som är nöjd över att samarbetet fortsätter under 2020.

www.texaslonghorn.se/orebro

Loading

Mattias Kurt
februari 7, 2020