Fyra omgångar återstår av serien 2019. För Örebro Syrianska väntar tre matcher på bortaplan och en match hemma på Örnsro. Först på tur står Lidköping FK på Framnäs IP i Lidköping lördag 21 september 16.00.

Örebro Syrianska kommer stärkta från segern mot Stenungsunds IF hemma på Örnsro (2-1) i seriefinalen inför 1300 personer och befäste greppet om förstaplatsen. Tabellmässigt innebär segern att Örebro Syrianska, med 50 inspelade poäng, ligger på första plats i tabellen.

Räkna med ett revanschsuget Örebro Syrianska efter vårens möte då man inte fick med sig alla tre poängen på Örnsro IP då mötet mellan laget slutade oavgjort där Örebro Syrianska var det bättre laget.

I truppen ser vi inga avstängningar men man saknar Tobias Nilsson som fick utgå med en befarad knäskada och sen tidigare saknar man Amar Bukva även han knäskadad.

Lidköping FK kommer senast från förlust mot Grebbestad IF på bortaplan (2-1), vilket ger en sjunde plats i tabellen efter 22 spelade omgångar. Med 28 inspelade poäng har laget säkrat nytt kontraktet inför nästa år.

Lidköping kommer till matchen med tre spelare avstängda där man kommer sakna Christoffer Söderlund, Emil Algotsson och Oscar Norlin.

Loading

Mattias Kurt
september 20, 2019