Örebro Syrianska tar sig på lördagen till Uddevalla för bortamöte på Kamratgården kl 16.00 i vårsäsongens sista match.

Efter 0-3 förlusten hemma mot Grebbestad är det nu dags för Örebro Syrianska att spela sin sista match innan två veckors sommaruppehåll. Det gör man genom att resa till Uddevalla för möta IFK Uddevalla på kamratgården.

Örebro Syrianska tar sig an vårsäsongens sista match med medvind i ryggen trots förlusten senast mot Grebbestad.

Med en stark vårsäsong med segrar bland annat mot seriefavoriten IK Gauthiod och Grebbestad borta så ser man med tillförsikt fram emot den andra halvan av säsongen. Man är på allvar med i toppskitet av tabellan i och med en andraplats. Örebro Syrianska åker därför till Uddevalla för att ta hem tre viktiga poäng till Örebro för att befästa sin position i tabellen inför en intressant höst.

Som tidigare nämnt är Basel Gorgis, Amar Bukva skadade och rehabar för att vara tillbaka till höstsäsongen. Även Mikael Löon och Anel Coralic är borta. Yoann Fellrath är osäker till spel.

IFK Uddevalla har efter en knackig inledning på säsongen efter 14 omgångar skrapat ihop 12 poäng och placerar sig nästsist i tabellen. En seger, tre kryss och en förlust på de fem senaste matcherna gör att formkurvan pekar sidledes. Man kommer senast från en oavgjort tillställning på bortaplan mot Nordvärmlands FF. I truppen saknas tre spelare som är avstängda; Granit Berisha och samt Felix Andersson som blev utvisad senast mot Nordvärmland.

Lagens tidigare möte var i seriepremiären 6 april. Matchen på Mellringe IP slutade med hela 6-1-seger för Syrianska.

Loading

Mattias Kurt
juli 5, 2019