Örebro Syrianska är glada över att presentera Nabil Osman som ny spelare i föreningen och han blir därmed höstsäsongens första nyförvärv. Han ansluter på fri transfer efter spel senast i Karlslunds IF HFK.

Nabil Osman är en 22-årig ytterspringare med gedigen erfarenhet trots sin ålder.

2017 var Nabil Osman med och tog Karlslund upp till division 1, men lämnade under vintern för Nora BK. 2018 återvände han till klubben under sommaren och hjälpte Karslunds IF HFK att hålla sig kvar i divison ett.

– Det känns väldigt bra att vi har knutit till oss Nabil som höstsäsongens första nyförvärv. Han har en profil och flera egenskaper som vi har sökt efter.

– Jag är oerhört glad över möjligheten att komma till Örebro Syrianska. Jag ser verkligen fram emot att spela för Örebro Syrianska som är med och krigar i toppen, samt för Syrianska-supportrarna och få möjligheten att visa mina kvaliteter på fotbollsplanen, säger Nabil Osman.

Loading

Mattias Kurt
juli 3, 2019