Grebbestad blev det första laget som lyckats besegra Örebro Syrianska på hemmaplan i år och det blev verkligen en tung förlust för Örebro Syrianska.

Man höjde inte på ögonbrynen under matchinledningen. Örebro Syrianska stod att känna igen, man försökte spela sig ur situationerna med ett lugn, men frågan är om inte lugnet var väl tilltaget idag. Gång efter annan satte Grebbestad fast Örebro Syrianska och pressade ner laget i banan. 

Efter den inledande första kvarten där det var mycket Grebbestad tog Örebro Syrianska över där Tobias Nilsson lyfte en frispark fint mot Ebrima Jaiteh som fick på en fin nick men precis över. Fler chanser skapades vi Ebrima som kom till skott där målvakten svarade för en kanon räddning. Ett ledningsmål innan halvtid hängde i luften efter en massvis press och chanser men tyvärr blev första halvlek mållös.

Andra halvlek kunde väl knappast börjat sämre, I matchens 51:e minut fick Grebbestad en hörna och i den bakre ytan svarade en Albin Ödberg för en märklig hands och 0-1 ledning. 0-2 kom i den 61:a matchminuten. Grebbestad avslutade matchen med att få ännu en straff då Mirza Turan får bollen i handen och 0-3. 

Loading

Mattias Kurt
juni 29, 2019