Ca 200 personer hade tagit sig till Mellringe IP, konstgräs för att se Örebro Syrianska bärga tre viktiga poäng men snuvades på segern mot Sävedalens IF i den 98:e matchminuten, då bortalagets målvakt nickade in 1-1 målet på hörna. Ingen på Mellringe IP kunde förstå vart domarteamet fick till en så lång tilläggstid, då det endast gjordes 4 byten under matchen och knappt några avbrott. Anfallet innan kvitteringen blev dessutom Örebro Syrianska snuvade på en solkar straff att domaren inte blåser för straff är en gåta.

Örebro Syrianska tog i slutet av första halvlek ledningen efter ett fint anfall där Linus Lamu kom runt på ett fint sätt och slog ett bra inlägg till Amar Bukva som nickade in ledningsmålet i slutskedet av den första halvleken. Sävedalen hade flera chanser att kvittera i den andra halvleken genom b.la en stolpträff och ett skott i ribban. i matchens 97: minut kom 1-1 målet. Surt för Syrianska men glädjande för Sävedalens IF.

Loading

Mattias Kurt
maj 4, 2019