Vi kan stolt presentera Johnells Örebro som ny samarbetspartner till Örebro Syrianska IF för säsongen 2019.

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar man oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som man värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop.

– Marknadsansvarig Barsom Oktay är oerhört stolt att Johnells Örebro kliver in som samarbetspartner till Örebro Syrianska IF, då det är en av Örebroarnas absoluta favoritbutiker när det gäller märkeskläder. Vi hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete, och vi kommer b.la ha en VIP-kväll inom snart framtid på Johnells Örebro.

Johnells i Örebro hittar du på Stortorget 10 som drivs utav Joakim och Pernilla Wong. Man driver idag en av Örebros snyggaste klädbutiker där man jobbar med högkvalitativa märkeskläder och servicen gentemot kund är oerhört viktig i deras sätt att arbeta. Man har ett brett utbud utav kläder för Man, Kvinna och Kids. Du hittar b.la  kostymen till festligheterna, den snygga kappan, vårjackan, pikétröjan, dem snygga plaggen för barnen och även accessoarer, plaggen som finns i butiken är noga utvalda och avvägda ut av dem själva.

www.johnells.se

Stortorget 10

019-10 11 83

Loading

Mattias Kurt
maj 14, 2019