Vi kan stolt presentera Örebro Schakt och Mark AB som ny samarbetspartner till Örebro Syrianska IF för säsongen 2019.

Örebro Schakt och Mark AB bildades år 2016 och driver mark & byggentreprenader. Dem befinner sig i Örebro men utför arbeten i hela Mellansverige. Man gör jobbet med perspektivet hållbarhet – en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Arbetsglädjen bottnar i att få ta ansvar för just kundens projekt och utveckla hela företagets kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift kunden behöver hjälp med.

Örebro Schakt och Mark AB utför mark och anläggningsentreprenader i egen regi. Örebro schakt & mark AB kan utföra större utförande- och totalentreprenader mot den privata sektorn, företag kommuner samt föreningar. Man ska vara den innovativa aktören och alltid jobba för god service, kvalité och nöjda kunder. Man utför även schaktarbeten för pooler där man jobbar tillsammans med kvalitetspooler från Hydropool.

Med ett nära samarbete med inblandade yrkesgrupper ser man till att projektet löper på smidigt, håller tidsplanen och inte spränger er budget. Hos Örebro Schakt och Mark AB får man som kund en kontaktperson som ansvarar för Ert projekt. Projektledaren är den person som man kan vända sig till och som tar hand om kunden under hela projektet.

Örebro Schakt och Mark AB
www.orebroschakt.se
Björkvalls Backe 814, Örebro
019-12 34 44
info@orebroschakt.se

#Örebro #Syrianska #Suryoye #ÖrebroSchaktMarkAB

Loading

Mattias Kurt
april 25, 2019