Imorgon fredag är det dags för en bortamatch för Örebro Syrianska. Man möter nykomlingen Tidaholm. Matchen sparkar igång klockan 18.45 på Tidavallen.

Säsongens tredje raka seger togs i lördags. Örebro Syrianska ligger på en delad förstaplats efter tre omgångar. Morgondagens motståndare nykomlingen Tidaholm har fått en tuffare start med bara två poäng så här långt, och på Tidvallen jagar Rödgult en ny bortaskalp efter den fina säsongsstarten.

Stämningen i spelartruppen är bra och träningarna innehåller hög intensitet och kvalitet. Lagkaptenen Basel Gorgis och Tobias Nilsson missar matchen det är två tunga avbräck i backlinjen.

IFK Tidaholm är tillbaka i divison två senast var på 1940-talet då spelade man två säsonger i tvåan. Ifjol tog man sig upp via kvalspel till division två. I inledningen av årets säsong har man hunnit med såväl att spela 0-0 mot Vårgårda i premiären och även i omgång två spelade man oavgjort mot Vänerborgs iF, 1-1. Senaste matchen åkte man på en storförlust med 5-1. Man har även i veckan hunnit spela en cupmatch mot division tre laget Skene IF och där blev det en seger med 4-2.

Loading

Mattias Kurt
april 25, 2019