Örebro Syrianska IF tar sig på lördagen an Nora BK hemma på Lillån IP, konstgräs när man genrepar inför division två starten. Rödgulas sista träningsmatch sparkar igång klockan 16.00.

Division två premiären är bara drygt en vecka bort, och på lördagen tar Örebro Syrianska emot Nora BK i sin sista träningsmatch inför seriestarten. Genrepet sparkar igång klockan 16.00 hemma på Lillån IP, Konstgräs.

Förra helgens avgörande läge i kvalet till svenska cupen mot Rynninge IK bjöd på en där man dominerade matchen och var värdiga att gå vidare men tyvärr slutade matchen med förlust och utgång från kvalet. Trots förlusten fanns det ljuspunkter att ta med till helgens drabbning då det är dags för de sista 90 minuterna innan seriepremiären.

Nora BK, som i fjol drog sig ur division två som får börja om i divison tre, har enligt rykten rustat för att få en slagkraftig trupp inför säsongen. Men tyvärr hittar vi inga resultat hur det gått för laget på försäsongen då deras hemsida ligger nere.

Loading

Mattias Kurt
mars 29, 2019