Örebro Syrianska IF kan nu glatt presentera Säkra som ytterligare en ny samarbetspartner för 2019. Samuel Bugday som är en gammal Örebro Syrianska profil med ett flertal säsonger i klubben och var b.la med och förde upp klubben till div 4 i början på 2000-talet är försäkringsförmedlare på Säkra. Han är dessutom en av klubbens största profiler med meriter från b.la superettan. Sen var han även en av de mer tongivande spelarna i klubben när man tog första segern någonsin i AIF-cupen år 2001.                                                                                                                                                                                                                                                                          

– Det känns väldigt positivt att Säkra, som är ett av Sveriges största varumärke inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor, går in som samarbetspartner inför 2019, säger Barsom Oktay

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra omfattar ett 60-tal förmedlarbolag över hela landet som med sina ca 200 medarbetare verkar för aktuell kompetens, hög kvalitét och god service. 

Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen, Insuresec och SwedSec samt är registrerade hos Bolagsverket. Alla partners i Örebro Syrianska IF har kostnadsfri konsultation att se över deras försäkringsportfölj. Tveka inte att höra av er till Samuel Bugday.

Samuel Bugday 

Försäkringsförmedlare

08-590 000 75

076-830 11 77

www.sakra.se

Loading

Mattias Kurt
mars 30, 2019