Säker seger med 4-0 för Örebro Syrianska och nu väntar gruppfinal mot Rynninge IK nästa vecka på lördag.

Örebro Syrianska började matchen starkt och satte press på hemmalaget och skapade ett par halvchanser i matchinledningen. Efter ca 20 min tog Örebro Syrianska IF ledningen genom Luizinho B. Ciriaco som enkelt kunde placera in bolllen bakom Yxhult målvakten. Innan halvleken var över satte Martin Alp 2-0 målet efter en fin framspelning av Albin Ödberg. Man hade med sig en 2-0 ledning inför andra halvlek.

Det dröjde inte länge innan det franska nyförvärvet Yoann Fellrath kunde peta in 3-0 i början på andra halvlek.
En stund senare kunde Martin Alp via en snygg frispark trycka dit 4-0. Nu väntar en avgörand gruppfinal mot Rynninge IK nästa vecka. Kom och heja fram laget till seger nästa vecka.