Till helgen fortsätter försäsongen och träningsmatcherna när Örebro Syrianska tar emot division två klubben Skiljebo SK på söndag kl 15.00 Karlslund Arena.

Örebro Syrianska åkte på årets första förlust när Karlslund IF HFK vann förra helgen. Trots en bra första halvlek kunde Karlslund besegra Örebro Syrianska med 4-0.

Inför matchen mot Skiljebo SK fortsätter man bygga vidare på det positiva från förra veckans match och veckans träning. Det kan bli debut för ett par nya ansikten till den här matchen. Dem flesta spelarna är tillgängliga till matchen. Det kommer blir spännande att se hur managern Barsaum Cicek kommer ställa upp laget.

Motståndarna för söndagen Skiljebo SK, SSK, är en fotbollsförening från Västerås i Västmanland. Föreningen grundades den 4 mars 1944 och har sin hemmaplan på Hamre IP. Klubbens herrlag spelade i Division I säsongerna 2006 och 2007, där laget spelade derbyn mot Västerås SK. Från säsongen 2008 och framåt spelar laget i Division II. Man har ännu inte hunnit spela någon försäsongsmatch matchen mot Örebro Syrianska blir årets första match.

Loading

Mattias Kurt
februari 9, 2019