Örebro Syrianska kan stolt presentera Diskteknik som fortsatt samarbetspartner och huvudsponsor. Diskteknik är din personliga non food leverantör vare sig du jobbar på en restaurang, hotell, skola eller livsmedelsbutik.

Med ett komplett hygienteam är Diskteknik unika i branschen med att kunna hjälpa dig med allt inom disk, tvätt och städ. Disktekniks produkter, service och kompetens är bevisade på marknaden och med Diskteknik som leverantör får du inte bara de rätta produkterna, du får även en kvalitativ teknisk service av din utrustning för minskad förbrukning och längre livslängd på utrustningen.

Kontakta hygienproffsen på Diskteknik så kan du istället i fortsättningen fokusera på din passion.

Kontaktansvarig på Diskteknik:

Ida Pettersson, 070-663 58 71, ida.pettersson@diskteknik.se

För mer info www.diskteknik.se

Loading

Mattias Kurt
februari 8, 2019