Försäsongsmatchen mot Skiljebo hade två ansikten där Skiljebo dominerade första halvlek men Syrianska kom ut och visade stor beslutsamhet i andra.

 Skiljebo kom ut till matchen med stort bollinnehav och fina kombinationer. Syrianska såg inte ut att hänga med i tempot inledningsvis och hade förvånansvärt svårt att få till något ordnat spel. 2-1 i paus speglade matchen och kanske att Skiljebo skulle haft ytterligare något mål upp, sett till bollinnehav och chanser.

I den andra halvleken kom Syrianska ut som ett helt annat lag. Man visade stor beslutsamhet och låg mycket närmre spelarna i bortalaget – som såg mer och mer konfunderat ut. Därtill hade man tagit över stora delar av bollinnehavet. Det skulle till slut ge utdelning, i form av kvittering till 2-2. 

Sammantaget gör Syrianska en fin andra halvlek som man får ta med sig vidare i försäsongsmatchandet. Det är fortfarande tidigt på i uppladdningen inför division två och förhoppningsvis får vi se ett än mer sammansvetsat lag närmare april och säsongsstart.

 Målskyttar Syrianska:

 Filip Björklund, Yoann Fellrath

Loading

Mattias Kurt
februari 10, 2019