Till helgen fortsätter försäsongen och träningsmatcherna när Örebro Syrianska reser till Norrköping där man ställs mot Division ett laget IF Sylvia på lördag kl 14.30, Östgötaporten.

Örebro Syrianska spelade årets andra träningsmatch förra veckan mot Skiljebo SK som var på besök i Örebro. En match med två halvlekar där Skiljebo var det bättre laget i första halvlek och Örebro Syrianska i den andra som slutade 2-2.

Inför matchen mot IF Sylvia fortsätter man bygga vidare på det positiva från förra veckans match. Det kan bli debut för ett par nya ansikten till den här matchen. Det kommer blir spännande att se hur huvudtränare Barsaum kommer ställa upp laget.

Motståndaren IF Sylvia är Norrköpings andralag efter IFK Norrköping. 2019 spelar IF Sylvia i division 1 efter att ha vunnit Division 2 Södra Svealand 2018. Man har hunnit spela en försäsongsmatch mot division två laget IFK Lidingö som slutade 3-3.

Mattias Kurt
februari 15, 2019