Skiljebo SK matchen följdes upp med ett nytt kryss mot IF Sylvia. Matchen slutade 2-2 efter att provspelande Klevin kvitterat i slutminuterna. Idag gjorde även vår 15 årige målvakt Aran Chalak debut och han stod för en bra prestation.

Spelmässigt blev det en jämn första halvlek där Örebro Syrianska skapade matchens första målchans efter fjorton minuter där Martin Alp tog ner bollen och kunde skicka in ledningsmålet. Resultatet stod sig halvleken ut och sammanfattningsvis var det 45 minuter med få målchanser åt bägge hållen.

Kvitteringen skulle dock till slut dyka upp. I den 83:e matchminuten lyckas IF Sylvia kvittera till 1-1 och det dröjde inte länge till ett ledningsmål kunde noteras på tavlan. I slutminuterna får Klevin en retur som han gör mål på efter att Sylviamålvakten räddat en frispark.

Loading

Mattias Kurt
februari 16, 2019