Efter oavgjort senast jagar Örebro Syrianska sitt rätta jag när IFK Uddevalla står för motståndet i 22:a omgången av Divison två Norra Götaland. Hemma på Örnsro sparkar matchen igång 16.00 där rödgul hoppas kunna utnyttja sin revanschlusta till att hitta tillbaka in i vinnarspåret.

1-1 senast mot Stenungsunds IF var Örebro Syrianska’s åttonde oavgjorda för iår, även om man var drabbad av skador och sjukdomar visade man en stark sida i andra halvlek där man var värda tre poäng trots en dålig första halvlek. Spelet som gav tre raka matcher utan förlust i höstinledningen letar Örebro Syrianska på lördagen mot IFK Uddevalla.

Hindret Örebro Syrianska ska ta sig över på Lördagen heter alltså IFK Uddevalla, ett lag som gjort en vana av att smyga med strax bakom topplagen men som i år inte riktig fått det att stämma. 25 poäng på 21 spelade matcher så här långt ger dock fjolårssexan en 7:e-plats i tabellen. Efter segern mot Vårgårda IK i augusti har man spelat fem matcher utan att lyckas vinna. I närtid har det blivit två raka kryss mot Skofetebyns IF och FC Trollhättan senast.

Tidigare möten
Örebro Syrianska besökte Kamratgården i Uddevalla så sent som i våras, där slutresultat blev 1-1 där Örebro Syrianska tog ledningen via Anel Coralic i match minut 15. Men Uddevalla kom tillbaka i andra halvlek och kunde trycka ditt 1-1 i den 57:e matchminuten.

Loading

Mattias Kurt
september 21, 2018