Örebro Syrianska åker på söndag till Trollhättan för att störa serietvåan FC Trollhättan borta på Edsborgs IP, med avspark klockan 17.00.

Publiken hann knappt bänka sig innan Alex Brilhante höjde temperaturen på Örnsro IP rejält med två mål på tretton minuter. Sedan kunde Linus Lamu avgöra i den 93 minuten med  3-1 målet vilket var hans 19:e mål försäsongen. 

Örebro Syrianska åker till Trollhättan för att möta serietvåan FC Trollhättan, man åker ner dit med målet att få med sig tre poäng. Man saknar viktiga försvarsduon Tobias Nilsson som åkte på en utvisning efter två gula kort senast och sedan tidigare är Hamodi Al-mayahi skadad och lär inte spela något mer i år.

FC Trollhättan är inblandade i den täta toppstriden om en division ett plats och parkerar just nu på en andraplats i tabellen. Det finns dock en hel del att kämpa för eftersom det bara skiljer fyra poäng mellan FC Trollhättan och serieledaren Karlstad BK med fyra omgångar kvar.

Tidigare möten

FC Trollhättan besökte Örnsro i våras där ca 1300 personer såg den mållösa toppmatchen som slutade 0-0. Örebro Syrianska gav toppmötet mot FC Trollhättan en speciell touch. 50 sponsorer bjöd på fri entrè och var närmast segern.

Loading

Mattias Kurt
september 29, 2018